Τρίτη 16 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμφύλιος κορυφών

Ενώ οι απλοί αστυνομικοί ετοιμάζονται να κατέβουν για άλλη μια φορά αύριο στο πεζοδρόμιο, διεκδικώντας το δίκιο τους, με έκπληξη βλέπουν το τελευταίο διάστημα να κλιμακώνεται ένας εμφύλιος πόλεμος στην κορυφή των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων.

Οι πρόεδροι των δύο δευτεροβάθμιων οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη βία στα γήπεδα, ενώ στο χορό μπήκε χτες με προσωπική του δήλωση, διαχωρίζοντας τη θέση του από τις θέσεις του προέδρου της ΠΟΑΣΥ και ένα μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της.

Δε γνωρίζουμε αν σ' αυτήν την αντιπαράθεση πάρουν μέρος και τα σωματεία της επαρχίας, το βέβαιο, όμως είναι ότι αυτή η κόντρα, αν συνεχιστεί, θα λειτουργήσει διαλυτικά για τον ίδιο το συνδικαλισμό στα Σώματα Ασφαλείας.

Δεν αντιλαμβάνονται άραγε οι πρωταγωνιστές της κρίσης ότι στον ευαίσθητο χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας οι προσωπικές έριδες και αντιπαραθέσεις αποτελούν το καλύτερο όπλο για κείνους που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τις δραστηριότητές τους;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ