Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Για τη δίωξη του "Ριζοσπάστη"

Συνεχίζουν να φτάνουν διαμαρτυρίες στην εφημερίδα από τους αντιστασιακούς, κατά του ΥΠΕΞ Θ. Πάγκαλου για τη δίωξη του "Ριζοσπάστη". Τα μέλη των Παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ σε ψηφίσματά τους, ανάμεσα στα άλλα, τονίζουν:

"Εμείς οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που από το 1940 μέχρι σήμερα αντιστεκόμαστε σ' όλους όσοι επιβουλεύτηκαν εθνική ανεξαρτησία και συμφέροντα του λαού και της χώρας μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη δίωξη του "Ρ", που αποβλέπει στη φίμωση της ελεύθερης φωνής.

Δηλώνουμε ότι ενωμένοι και αποφασισμένοι θα σταθούμε ενάντια σε κάθε μέτρο αντιλαϊκό της κυβέρνησης.

Καταγγέλλουμε την ενέργεια του Θ. Πάγκαλου κατά του "Ριζοσπάστη", της μόνης εφημερίδας που ξεσκεπάζει τα αντιλαϊκά έργα των κυβερνητών και των ξένων προστατών τους και υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τις κατακτήσεις του εργαζόμενου λαού μας. Είμαστε στο πλευρό των αγροτών, που ξαναβγήκαν στους δρόμους, διεκδικώντας τα αιτήματά τους, που ένα χρόνο τώρα από τις τότε κινητοποιήσεις τους η κυβέρνηση δεν ικανοποίησε.

Είμαστε ακόμα αντίθετοι με την ανοχή της κυβέρνησης να καθορίζουν τα εθνικά μας θέματα οι Αμερικανονατοϊκοί με τους διάφορους Μπερνς, θέτοντας σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, για την οποία εμείς οι αγωνιστές πολεμήσαμε και δώσαμε τη ζωή μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ