Τρίτη 24 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΙΚΑΙΑ
Με το φαρισαϊσμό του μένει ο δήμαρχος

Η Β. Νικολα'ϊδου δικαιώθηκε και κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα

Τον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού και της δημαγωγίας της δημοτικής αρχής της Νίκαιας και προσωπικά του δημάρχου της πόλης, Βασίλη Τράπαλη,στην προσπάθειά τους να εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά την υποψήφια δήμαρχο Βέρα Νικολαϊδου,επαναφέροντας το γνωστό θέμα του "Ηράκλειτου", καταδικάζει, με ανακοίνωσή της, η "Δημοκρατική Ενότητα". Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Η δημοτική αρχή της Νίκαιας και προσωπικά ο δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Τράπαλης, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον προεκλογικό αγώνα της δημοτικής τους παράταξης, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν για μια ακόμη φορά τη δημαγωγία και διάλεξαν την πολιτική δίωξη της πρώην δημάρχου κ. Βέρας Νικολαϊδου, επαναφέροντας το γνωστό θέμα των σχολών "ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ". Κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη και ζήτησαν δήμευση της περιουσίας της Β. Νικολαϊδου με σκοπό να την εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά.

Δεν τους βγήκε όμως. Η Β. Νικολαϊδου δικαιώθηκε και κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα. Η "Δημοκρατική Ενότητα" και ο λαός της Νίκαιας θα προχωρήσουν για μια άλλη Νίκαια, αφήνοντας στους πολιτικούς αντιπάλους τον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού και της δημαγωγίας. Η Νίκαια χρειάζεται έργα πνοής, διεκδικητικό πλαίσιο αγώνων και ΟΧΙ πολιτικά τρικ και φαρισαϊσμούς".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ