Τρίτη 19 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ
στην αντιλαϊκή πολιτική

Σήμερα τα συλλαλητήρια Εργατικών Κέντρων και άλλων φορέων σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργος, Κόρινθο, Βόλο και αύριο στη Λάρισα. Τετράωρη πανελλαδική στάση επίσης αύριο σε ΔΕΚΟ - τράπεζες

Με συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Τρίπολη, Κόρινθο, Αργος) και στο Βόλο σήμερα, στη Λάρισα αύριο και σε άλλες Θεσσαλικές πόλεις μέσα στη βδομάδα, βρίσκει την αγωνιστική του έκφραση ο συντονισμός που προωθείται από τα "κάτω" στη βάση της απόκρουσης της επίθεσης στις εργασιακές σχέσεις, για ΔΕΚΟ 100% στο δημόσιο, καθώς και για αποχώρηση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ από τον "κοινωνικό διάλογο". Αύριο, εξάλλου, πραγματοποιείται τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας σε ΔΕΚΟ - τράπεζες και συγκέντρωση στη 1 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Ιονικής.

Οχι αναμονή αλλά δράση τώρα, προετοιμασία εδάφους για τη μεγάλη αντεπίθεση, αυτό είναι το κάλεσμα του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό, κάλεσμα ρεαλιστικό και αναγκαίο για να ανοίξει ο δρόμος της διαμόρφωσης του Μετώπου, επισημάνθηκε χτες στη Λάρισα από την ΓΓ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα. Το προσκλητήριο του ΚΚΕ, περισσότερο επίκαιρο σήμερα, κάτω από το φόντο των λαϊκών κινητοποιήσεων, εστιάζει την προσοχή των λαϊκών δυνάμεων σε συγκεκριμένα μέτωπα κοινωνικοπολιτικής συσπείρωσης, όπως είναι το πρόβλημα των ιδιωτικοποιήσεων, των εργασιακών σχέσεων, ο αγώνας για την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, ο αγώνας για εθνική ανεξαρτησία, κυριαρχικά δικαιώματα, κατά της "νέας τάξης" του ΝΑΤΟ, η μάχη για τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού.


ΣΕΛ.  18   -   19

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ