Τρίτη 19 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης είχε στη Λάρισα η Αλέκα Παπαρήγα. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της περιοχής εξέθεσαν στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν στην επαγγελματική στέγη, στο φορολογικό, στο ωράριο, στον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολυεθνικών καταστημάτων κ.ά., τονίζοντας ότι πολλά μαγαζιά απειλούνται με κλείσιμο αν συνεχιστεί η πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος των μικρομεσαίων.

Η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε ότι η κυβερνητική επίθεση εναντίον των μικρομεσαίων θα συνεχιστεί με ακόμα χειρότερες επιπτώσεις γι' αυτούς και κινείται στις κατευθύνσεις της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου. Υπογράμμισε ότι από την ένταξη της χώρας μας στην ΟΝΕ δεν έχουν να ωφεληθούν παρά μόνο λίγοι εκπρόσωποι της οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας μας, αφού η ΟΝΕ δεν μπορεί να έχει κοινωνικό πρόσωπο, όπως ισχυρίζονται κάποιοι από την κυβέρνηση και τ' άλλα κόμματα.

Επισήμανε πως η γενικότερη πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των μικρομεσαίων, τόνισε, όμως, ότι χρειάζεται ο αγώνας τους για τη λύση των προβλημάτων και την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής πολιτικής, να γίνει σήμερα πιο συνεπής, πιο ισχυρός, μαζικός και ενωτικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ