Τρίτη 19 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
... και σιωπή του υπουργού

Να σημειώσουμε, ακόμη, ότι οι επιδόσεις του εκσυγχρονιστικού αυταρχισμού στο "Ασκληπιείο" της Βούλας είναι γνωστές στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ο υπουργός Κ. Γείτονας παρακολούθησε την εκπομπή του "Σταρ", που έδειξε τον πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να μεταφέρεται με την κλούβα στο αστυνομικό τμήμα. Το πόσο ενοχλήθηκε απ' τον "ανθυγιεινό" αυταρχισμό και προπαντός τι... μέτρα πήρε, φάνηκε απ' τη νέα επίθεση, κατά της κρατικής τηλεόρασης τη φορά αυτή. Βλέπετε, όταν τα ΜΜΕ εισέρχονται απρόσκλητα στα δημόσια νοσοκομεία, τότε ο αντίλογος είναι η Αστυνομία ή οι τραμπουκισμοί. Οταν όμως είναι κατόπιν προσκλήσεως του υπουργείου, τότε οι διοικήσεις οργανώνουν και δεξιώσεις.

Ετσι δεν έγινε, κύριε υπουργέ, στις 22.4.1998 - την προηγουμένη δηλαδή της κλήσης της Αστυνομίας για το συνεργείο του "Σταρ" - όταν εγκαινιάσατε στο "Ασκληπιείο" την Οδοντιατρική Μονάδα για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες;

Υ. Γ. Και μη μας πει κανείς, για το αδιαμφισβήτητο πλαίσιο συνθηκών ησυχίας και ηρεμίας, που πρέπει να απολαμβάνουν οι ασθενείς. Αυτό είναι απολύτως σεβαστό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ