Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ,που ανέβασε κατακόρυφα την ήδη ευρισκόμενη σε υψηλά επίπεδα συγκίνηση, επιφύλαξαν στον επίτιμο Πρόεδρο του ΚΚΕ οι κομμουνιστές της Καβάλας... (σελίδα 8).

ΤΟ ΚΚΕ τιμά την 80χρονη ιστορία του και τους πρωτοπόρους αγωνιστές του, με τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Κεντρική Επιτροπή του και οι Επιτροπές Περιοχών Ανατολικής και Δυτικής Πελοποννήσου την Κυριακή 14 Ιουνίου, ώρα 9.30 το πρωί, στην Ακροναυπλία (σελίδα 10).

ΑΛΛΗ μία καταγγελία έγινε χτες, από την πλευρά της Αιθιοπίας αυτή τη φορά, για την κλιμάκωση της έντασης και των συγκρούσεων με την Ερυθραία, για ένα βραχώδες τρίγωνο γης έκτασης 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων (σελίδα 17).

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ανακηρύχτηκε προχτές ομόφωνα υποψήφιος δήμαρχος Ταύρου, τον οποίο θα στηρίξει και πάλι η Δημοκρατική Συνεργασία "Η Αλλαγή" στις επόμενες εκλογές (σελίδα 33).

ΕΝΑΣ γιατρός στην Πάτρα, που τίμησε τον όρκο του Ιπποκράτη και ενήργησε ως υπερασπιστής των ασφαλισμένων του ΙΚΑ - όπου και υπηρετεί - τελικά βρέθηκε κατηγορούμενος και απολύθηκε από το Ιδρυμα με απόφαση του διοικητή του Ιδρύματος (σελίδες 36 - 37).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό. Τώρα επιχειρεί το φίμωμα των εργαζομένων, αλλά ακόμη και των πολιτικών κομμάτων ή και των δημοτικών παρατάξεων, με την απαγόρευση της επικόλλησης αφισών και της ανάρτησης αεροπανό, σε δημόσιους χώρους, με πρόσχημα, την καταπολέμηση της ...οπτικής ρύπανσης! (σελίδα 48).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ