Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι ελιγμοί...

ΤΕΛΙΚΑ, τι γίνεται μ' αυτήν την κυβέρνηση; Κάνουν πίσω ή δεν κάνουν; Γιατί ο ένας μας τα λέει έτσι και ο άλλος αλλιώς; Εχουν πάθει διχασμό προσωπικότητας ή παίζουν το σπασμένο τηλέφωνο, όταν συνεννοούνται μεταξύ τους;

*********

Προφανώς, γνωρίζετε τις απαντήσεις. Αλλωστε, τόσα χρόνια κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και κανένας, πλέον, δε δικαιολογείται να ξεγελιέται με τέτοιους θεατρινισμούς.

**********

Πάντως, για όποιους εξακολουθούν, ακόμη και σήμερα, να πιστεύουν παρόμοιους ελιγμούς αποπροσανατολισμού, τους συμβουλεύουμε να διαβάσουν με προσοχή το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, που θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας.

***********

Οχι, δεν τους συμβουλεύουμε να διαβάσουν τους σχετικούς τίτλους ορισμένων εφημερίδων ή ν' ακούσουν τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Αν νομίζουν ότι έτσι θα ενημερωθούν, είναι βαθιά νυχτωμένοι... Σε τέτοια περίπτωση, θα μάθουν την αλήθεια για το νομοσχέδιο, όταν θα έχει γίνει νόμος και θα τους καλέσει ο εργοδότης τους, να τον υλοποιήσουν. Τότε θα είναι αργά όμως...

**********

Η να βρουν ένα αντίγραφο του νομοσχεδίου και να το διαβάσουν με προσοχή ή - αν δυσκολεύονται γι' αυτό - ας διαβάσουν το "Ρ".

*******

ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ αυτές, πάντως, υπήρχε ένα ακόμη γεγονός, που θα 'πρεπε να κάνει όλους όσοι είναι ακόμη αφελείς, να προσέχουν δυο και τρεις φορές, τι ακριβώς λένε οι υπουργοί και τι κρύβεται πίσω απ' όσα λένε...

********

Οχι, δεν αναφερόμαστε στο Μουντιάλ και στις μαχητικές δηλώσεις διάφορων ποδοσφαιριστών, που όταν βρεθούν αργότερα στα γαλλικά γήπεδα τα βρίσκουν ...μπαστούνια. Στην επέτειο των δύο χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αναφερόμαστε.

**********

Δε λέμε, η επέτειος είναι θλιβερή. Εμείς, όμως, στεκόμαστε στην προχτεσινή δήλωση του Κ. Σημίτη. Ο Α. Παπανδρέου μας εμπνέει και μας καθοδηγεί, δήλωσε ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια του μνημοσύνου, που έγινε την Κυριακή. Τι νομίζετε πως εννοούσε;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ