Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Ο λόγος στους νέους

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, οι νέοι του Περάματος δήλωσαν προχτές το βράδυ τη θέλησή τους να συσπειρωθούν γύρω από την Επιτροπή Νέων της Δημοτικής Κίνησης Πέραμα - "Σύγχρονή Πόλη" και να αγωνιστούν για όσα η σημερινή Δημοτική Αρχή του Περάματος αγωνίζεται. Η συνάντηση των νέων του Περάματος με την Επιτροπή Νέων έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, όπου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης Γ. Πατσιλινάκος.

Στη συζήτηση τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι της περιοχής, με κυρίαρχα αυτά της ανεργίας και των ναρκωτικών, προβλήματα που, όπως επισημάνθηκε, αφορούν σήμερα όλη τη νεολαία. Οι νέοι, με αισιοδοξία, αντιμετώπισαν τη δημιουργία της επιτροπής και δήλωσαν τη θέλησή τους να δουλέψουν στην κατεύθυνση να συσπειρώσουν και άλλους νέους γύρω τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο μεγάλο έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Ο Γ. Πατσιλινάκος ζήτησε από τους νέους να βοηθήσουν αποφασιστικά τη Δημοτική Κίνηση Πέραμα - "Σύγχρονη Πόλη", να κάνουν προτάσεις για ζητήματα του Δήμου, αλλά και να αναδείξουν τα προβλήματα και την προοπτική για τους νέους της περιοχής. Ο δήμαρχος έκανε έναν απολογισμό του πλούσιου έργου της σημερινής Δημοτικής Αρχής και αναφέρθηκε στις πολύμορφες και πολύμηνες αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έκανε ο Δήμος μαζί με τους εργάτες της Ζώνης και τους βιοτέχνες για τη σωτηρία και ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Τόνισε ότι η Επιτροπή Νέων πρέπει να συνεχίσει το έργο της και μετά τις δημοτικές εκλογές και να συσπειρώσει και άλλους νέους. Στο τέλος της συζήτησης εκλέχτηκε γραμματεία της επιτροπής νέων, με στόχο άμεσα να καλέσει νέα σύσκεψη όπου θα καθοριστεί το πρόγραμμα δράσης της επιτροπής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ