Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Οδηγίες στους βαθμολογητές για τη Φυσική

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε η χτεσινή, 4η μέρα των γενικών εξετάσεων. Από το πρωί σήμερα, στα 335 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα εξετάζονται οι υποψήφιοι της Α Δέσμης στα Μαθηματικά, της Β Δέσμης στη Βιολογία και της Γ Δέσμης στο μάθημα της Ιστορίας. Οι απόφοιτοι των τμημάτων ειδικότητας των ΤΕΛ εξετάζονται στα μαθήματα: Γλώσσα Προγραμματισμού COBOL, στοιχεία ανάπτυξης και παθολογίας του ανθρώπινου οργανισμού και έλεγχος προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας.

Χτες, 48.286 υποψήφιοι της Δ Δέσμης εξετάστηκαν στο μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας. Η εκπομπή των θεμάτων ξεκίνησε στις 7 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7.11 π.μ. Στο δεύτερο ζήτημα διαπιστώθηκε ότι κατά το γράψιμο του θέματος στον υπολογιστή έγινε λάθος σε ένα πρόσημο και στάλθηκε διορθωτικό σήμα στα εξεταστικά κέντρα στις 7.45 π.μ. Η συμμετοχή των υποψηφίων ήταν μειωμένη σε σχέση με πέρυσι κατά 2,94%.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει η διόρθωση των γραπτών της Φυσικής. Σε ό,τι αφορά τις ασάφειες που διαπιστώθηκαν στη διατύπωση κάποιων από τα θέματα της Φυσικής, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αγγ. Ζησιμόπουλος είπε χτες ότι η ΚΕΓΕ έλαβε υπόψη τις παρατηρήσεις και ερωτήσεις των βαθμολογικών κέντρων και έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες και απαντήσεις, ώστε να μην αδικηθεί κανένας υποψήφιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ