Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανθυγιεινή κάλυψη

Πάνε δυο μήνες από τότε που ένα συνεργείο του "Σταρ" πήγε στο "Ασκληπιείο" της Βούλας. Και αντί για ρεπορτάζ, το συνεργείο οδηγήθηκε - μαζί με τον πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Χ. Ζαχαρόγιαννη, που εργάζεται στο "Ασκληπιείο" - στο Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας.

Πάει, επίσης, ένας μήνας, από τότε που συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης πήγε στο "Ασκληπιείο" για να πάρει δηλώσεις από τον Χ. Ζαχαρόγιαννη και δέχτηκε την επίθεση από εντολοδόχους της προέδρου, Γ. Πουλοπούλου. Ο υπουργός Υγείας, Κ. Γείτονας, ζήτησε, τότε, από την κρατική τηλεόραση το βίντεο με την επίθεση.

Χτες οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Κ. Γείτονα για το τι έγινε με την επίμαχη κασέτα της κρατικής τηλεόρασης. Και ο υπουργός απάντησε ότι έδωσε την κασέτα σε συνεργάτες του, ο ίδιος δεν την είδε και γι' αυτό δεν έχει να παρουσιάσει κανένα συμπέρασμα.

Βέβαια, ένα συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα: Ο υπουργός "έκανε γαργάρα" τις άδικες επιθέσεις κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καλύπτοντας έτσι πλήρως τη διοίκηση του νοσοκομείου. Αλλωστε, ο υπουργός είδε το βίντεο του "Σταρ" με τη βίαιη προσαγωγή και δεν έκανε τίποτε, "ανάβοντας", ουσιαστικά, "πράσινο φως" και αποθρασύνοντας, έτσι, κάποιους να ...εκσυγχρονίσουν τους τραμπουκισμούς τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ