Τετάρτη 1 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΟΛΟΥ"
Για ΤΑ μαχητική, διεκδικητική

Να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κουντούρη,αποφάσισε η Γραμματεία της "Δημοτικής Κίνησης Βόλου" (ΔΗΚΙΒ).

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: "Η Γραμματεία της ΔΗΚΙΒ, με διευρυμένη σύνθεσή της, συνεδρίασε και ασχολήθηκε με τις εξελίξεις στο χώρο της ΤΑ και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην πόλη του Βόλου, για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επισήμανε τον έντονο πολιτικό χαρακτήρα που έχουν αυτές οι δημοτικές εκλογές, τις προσπάθειες που καταβάλλονται για γενικότερες αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στο θεσμικό πλαίσιο, που στοχεύουν τη μετατροπή της ΤΑ σε όργανα και μηχανισμούς υλοποίησης της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής στην κοινωνικοοικονομική ζωή και τον εγκλωβισμό του λαού στη λογική του συστήματος, την οποία εξυπηρετεί και η σημερινή δημοτική αρχή.

Η ΔΗΚΙΒ θα παλέψει, ώστε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές να αναδειχτούν κοινωνικές δυνάμεις, που θα μάχονται για Τοπική Αυτοδιοίκηση παράγοντα ανάπτυξης, εκφραστή των προβλημάτων των δημοτών μας και υπερασπιστή των αγώνων του. Δυνάμεις που στο προηγούμενο διάστημα διευκόλυναν με την παρουσία και τη δράση τους στην ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων, για τη διεκδίκηση λύσεων στα λαϊκά προβλήματα, στα ζητήματα ποιότητας της ζωής του λαού, για τον εκδημοκρατισμό του δημόσιου βίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με βάση όλα αυτά μάς βρίσκει σύμφωνους η προχθεσινή αναγγελία υποψηφιότητας του πρώην Δημάρχου Βόλου Μιχάλη Κουντούρη,καθώς και η προχθεσινή ομιλία του για τα προβλήματα και το ρόλο του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι γνωστά η προσφορά και ο προβληματισμός του για τα κοινά και την Αυτοδιοίκηση, η καλή συνεργασία στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με τη ΝΑΣ Μαγνησίας. Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Κουντούρη για το Δήμο Βόλου, συμβάλλοντας παράλληλα για μια ΤΑ μαχητική, διεκδικητική με το λαό, για το λαό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ