Τετάρτη 1 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Ψάχνουν τρόπους επιβολής των αλλαγών

Οι τρόποι επιβολής της κυβερνητικής πολιτικής σε αστικές συγκοινωνίες, ΟΣΕ και ΕΛΤΑ, εξετάστηκαν χτες σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Με δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Τ. Μαντέλης, επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σύσκεψη, λέγοντας ότι έγινε απλώς μια επισκόπηση των εκκρεμών θεμάτων των αστικών συγκοινωνιών, του ΟΣΕ και των Ελληνικών Ταχυδρομείων, για να προσθέσει ότι "προχωράμε στα βήματα που έχουμε αποφασίσει. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εφαρμογή των "επιχειρησιακών σχεδίων", είπε ότι προηγείται των Ελληνικών Ταχυδρομείων και θα επακολουθήσουν του ΟΑΣΑ και του ΟΣΕ. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Τ. Μαντέλης,αν και δε ρωτήθηκε, έσπευσε να... διευκρινίσει ότι όσον αφορά τα εργασιακά, "δεν αλλάζει τίποτα μέχρι στιγμής", θέλοντας να δώσει την παραπλανητική εντύπωση ότι δήθεν προέχον για την κυβέρνηση είναι η "εξυγίανση" και όχι η επιχειρούμενη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.

Στο μεταξύ, το "πράσινο φως" για την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής στους παραπάνω τομείς, αναμένεται ν' ανάψει σήμερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, σε σύσκεψη που έχει οριστεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Μεταφορών - Επικοινωνιών και Εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ