Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θολούρα

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ εκεί στην ΕΛ.ΑΣ., κανείς δεν ξέρει δηλαδή, αφού ο χώρος δε φημίζεται πια και για τη διαφάνεια και την έλλειψη στεγανών. Ομως, ένα είναι σίγουρο, πως η εξελισσόμενη και γνωστή σε όλους κόντρα, κάθε άλλο παρά βοηθάει στο ...να μάθουμε.

***

Το μόνο, τελικά, που καταφέρνουν με όλα αυτά, είναι να ...σηκώνουν σκόνη δημιουργώντας νέφη, στα οποία σπεύδουν να προσθέσουν τις ομιχλώδεις δηλώσεις τους και διάφοροι πρώην αρχηγοί και αξιωματικοί της Αστυνομίας.

***

ΚΑΚΗ ΔΟΥΛΙΑ άνοιξε μάλλον μ' αυτήν την υπόθεση της ΔΕΗ και τις υπερφορτωμένες γραμμές, καθώς και τις εκατέρωθεν δηλώσεις Βάσως και Γιάννου. Κάτι ατάκες του είδους "είναι δυνατόν μια ευρωπαϊκή χώρα να μην έχει ρεύμα;", σε κακούς δρόμους οδηγούν.

***

Οχι, βέβαια, πως δεν πρέπει να φτιαχτούν τα δίκτυα και να εκσυγχρονιστεί όσο γίνεται η παροχή ηλεκτρικού, αλλά λίγα ακόμα τέτοια να ακούσει το Σημιτέικο δεν το 'χει σε πολύ να βρει εδώ και τώρα στρατηγικό επενδυτή για την επιχείρηση.

***

Οι διαθέσεις του, δα, επί τέτοιων θεμάτων είναι γνωστές σε όλους: "Οποια επιχείρηση δεν είναι ιδιωτική, ...μπορεί να γίνει".

***

Αλλωστε, αν δεν το ακούσατε, ο Παπαντωνίου ήδη έχει αρχίσει να μιλάει ανοιχτά για μετοχές της ΔΕΗ και να επιτίθεται κατά παντός εργαζομένου στο δημόσιο, λέγοντας, ούτε λίγο - ούτε πολύ, ότι είναι ο ...Νο 1 Εθνικός Κίνδυνος με τα "προνόμια" και τις "συντεχνίες" του.

***

Αφού, τέλος πάντων, μιλάει για τη ΔΕΗ, καλό θα ήταν να πάει για καμιά βδομαδούλα να δουλέψει ως "εναερίτης" να απολαύσει κι αυτός λίγα "προνόμια". Να ξεκουραστεί για το καλοκαίρι ο άνθρωπος. Καλό θα του κάνει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ