Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Δημόσια συζήτηση για την Αμυντική Βιομηχανία

Δημόσια συζήτηση με θέμα: "Η κατάσταση της Αμυντικής Βιομηχανίας στη χώρα και οι προτάσεις του ΚΚΕ",διοργανώνει η ΚΕ του Κόμματος αύριο Σάββατο, 4 Ιούλη,στις 10 π.μ.,στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (οδός Πανεπιστημίου 52 - 54).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος η Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, τα Διοικητικά Συμβούλια των επιχειρήσεων Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργοστασίων, επιχειρήσεων στο χώρο της Αμυνας, καθώς και δεκάδες άλλοι φορείς και πρόσωπα.

Στη δημόσια συζήτηση για την Αμυντική Βιομηχανία, εισηγητικές παρεμβάσεις, εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ, θα κάνουν ο Ορέστης Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ και ο Βασίλης Καλαματιανός,μέλος της ΚΕ. Θα υπάρξουν, επίσης, παρεμβάσεις εκπροσώπων φορέων από το χώρο της Αμυνας. Μπορούν, ακόμη, να πάρουν μέρος στη συζήτηση και οι προσκαλεσμένοι, συμβάλλοντας στον προβληματισμό.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ πιστεύει ότι η συζήτηση για την Αμυντική Βιομηχανία στην Ελλάδα αποκτά ξεχωριστή επικαιρότητα, λόγω των εξελίξεων που σημειώνονται - και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς - τόσο γενικότερα, όσο και στον ευαίσθητο χώρο της Αμυνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ