Παρασκευή 3 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΥ
Δεν κρύβονται οι κυβερνητικές ευθύνες

Ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση φασιστών στο φοιτητή

Την αγανάκτησή της για τη δολοφονική επίθεση που έγινε σε βάρος του φοιτητή Δ. Κουσουρή εκφράζει με δελτίο Τύπου, η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου.

Σε αυτό τονίζονται τα εξής: "Μεγάλη ευθύνη έχει η κυβέρνηση, την οποία καλούμε να αφήσει αμέσως την κάλπικη ανησυχία της για την ύπαρξη και δράση φασιστικών στοιχείων. Η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο επικίνδυνη. Η κυβέρνηση οδηγεί τα πράγματα στο απροχώρητο και, όσο κι αν "νίπτει τας χείρας" της, οι ευθύνες της δεν κρύβονται με τίποτα. Οπως δεν κρύβεται η αλήθεια για το ποιος βγαίνει κερδισμένος από εικόνες μασκοφόρων να πετούν βόμβες μολότοφ στα... "αφηρημένα" ΜΑΤ, να στραπατσάρουν επί μερόνυχτα εκπαιδευτικούς, τραπεζοϋπαλλήλους, αγρότες, ναυτεργάτες, συνταξιούχους. Οπως δεν κρύβεται τόσο η ετοιμότητα των μηχανισμών καταστολής στις κινητοποιήσεις εργατών, όσο και τα προβληματικά αντανακλαστικά τους, όταν συναναστρέφονται τους "γνωστούς - αγνώστους".

Το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας θα μπει φραγμός στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης. Με τον αγώνα του θα ξηλώσει και θα αχρηστεύσει τον παρακρατικό μηχανισμό που εκτρέφει στους κόλπους της. Θα αποκρούσει και θα ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ