Τετάρτη 22 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Κινήσεων

ΝΑΣ: Σήμερα, Τετάρτη 22 Ιούλη, ο Σπύρος Χαλβατζής,υποψήφιος πρόεδρος της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Θεοχάρης Παπαμάργαρης με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" θα επισκεφθούν στις 5.45 το πρωί τους εργάτες του Δήμου Ν. Ηρακλείου.Αύριο, Πέμπτη 23 Ιούλη, στις 5.30 το απόγευμα, θα επισκεφθούν το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας,ενώ την Παρασκευή 24 Ιούλη, στις 6.45 το πρωί, θα επισκεφθούν τους εργάτες του Δήμου Καλλιθέας.

Ρέντης: Η Γραμματεία της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΠΑΣ) διοργανώνει συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 23 Ιούλη και ώρα 8 το βράδυ, στο δημαρχείο του Ρέντη (Μπιχάκη 8 - 2ος όροφος), με θέμα: "Ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου και οι προγραμματικές θέσεις της ΠΑΣ".

Ηράκλειο Κρήτης: Η ΝΑΣ Ηρακλείου, στα πλαίσια των επαφών της με φορείς και το λαό του νομού, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες περιοδείες και επισκέψεις: Αύριο Πέμπτη 23 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, ο υποψήφιος νομάρχης Μιχάλης Φαρσάρης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοικία του Ατσαλένιου. Την Παρασκευή 24 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, ο υποψήφιος νομάρχης θα περιοδεύσει στη συνοικία της Φορτέτσας.

- Η Επιτροπή Στήριξης Νεολαίας της "Αγωνιστικής Κίνησης Δημοτών Ηρακλείου" καλεί τους νέους και τις νέες της πόλης στην εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνει, αύριο Πέμπτη 23 Ιούλη και ώρα 7.30 το βράδυ, στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου. Το θέμα της συζήτησης είναι: "Τα προβλήματα της νεολαίας στην πόλη του Ηρακλείου και οι θέσεις της Κίνησης".

Αρτα: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Αρτας" θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση την Παρασκευή 24 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, στο καφενείο του Ξενοφώντα Παναγιώτου, στο χωριό Ανέζα με θέμα: "Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ Αρτας". Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Αρτας της ΝΑΣ, Βασίλης Ζιώβας.Χαλκίδα: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Χαλκίδας" και η παράταξη "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" μαζί με τον υποψήφιο νομάρχη Δημήτρη Ραχιώτη και την υποψήφια δήμαρχο Χαλκίδας Σοφία Ντούρου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία, σήμερα Τετάρτη 22 Ιούλη στις 10 το πρωί, στις τράπεζες και τη ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ