Τετάρτη 22 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενταλμα σύλληψης κατά του "Χρυσαυγίτη" Περίανδρου

Τριάντα έξι ημέρες μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του Δ. Κουσουρή και των δύο φίλων του Γ. Καραμπατσόλη και Ηλ. Φωτιάδη από τους "Χρυσαυγίτες", έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, παρά το γεγονός ότι ο ένας από αυτούς, ο Αντ. Ανδρουτσόπουλος ή "Περίανδρος" έχει ήδη κατονομαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Ενταλμα για τη σύλληψη του Α. Ανδρουτσόπουλου, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εξέδωσε χτες η ένατη τακτική ανακρίτρια Μ. Λεπενιώτη,ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντάει την απροθυμία των αστυνομικών οργάνων να βοηθήσουν με τις καταθέσεις τους στην εξεύρεση των ενόχων.

Στο μεταξύ δεν έχει διαταχθεί καμιά έρευνα για τις ευθύνες των αστυνομικών δυνάμεων, παρά τις φανερές πλέον διασυνδέσεις της "Χρυσής Αυγής" με άνδρες των ΜΑΤ, αφού λίγες ώρες πριν τη δολοφονική απόπειρα κατά του Δ. Κουσουρή - όπως καταγγέλθηκε από αυτόπτες μάρτυρες, δικηγόρους κλπ. - αστυνομικοί και "Χρυσαυγίτες" συνομιλούσαν, ωσάν να ήταν μεταξύ τους παλαιοί γνώριμοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ