Πέμπτη 13 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΥΛΟΥ"
Να αλλάξει η κυβερνητική πολιτική

Με τον Παρασκευά Διονυσόπουλο επικεφαλής, η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" (ΔΑΣ), θα διεκδικήσει το Δήμο της Πύλου - Μεσσηνίας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η ΔΑΣ Πύλου αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της ότι η κυβέρνηση και η ΝΔ, ο ΣΥΝ και το ΔΗΚΚΙ, τα κόμματα δηλαδή που τη στηρίζουν, επιχειρούν να πάρουν έγκριση για τη μόνιμη λιτότητα, την ανεργία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το ξήλωμα των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης.

Η Παράταξη επισημαίνει και την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες, οι οποίοι ξεκληρίζονται με τους περιορισμούς στην καλλιέργεια, τη μείωση των τιμών και όλες τις υπόλοιπες επιταγές που ορίζει η ΕΕ.

Το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η καταστροφή των Κοινοτήτων με το σχέδιο "Καποδίστριας", η διάλυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας είναι τα θέματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΔΑΣ, η οποία καλεί το λαό της Πύλου να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Ο Παρασκευάς Διονυσόπουλος είναι κάτοικος Σχοινόλακα και ασχολείται με τη γεωργία. Είναι αγωνιστής και μπροστάρης στους αγώνες για τα αγροτικά, την ειρήνη και τα λαϊκά προβλήματα.

Το ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Πύλου" αποτελείται από τους Γιώργο Κοντογώνη,Γιάννη Χρανιώτη,Δόμνα Μωυσίδου - Καράμπελα,Θόδωρο Κουρέτα,Νικόλαο Μπερή,Δημήτρη Βάγια,Σταύρο Πυλιώτη,Γιώτα Καλομοίρη - Κουμουτσάκη,Σταύρο Βλασταρά,Εφη Σταυροπούλου,Νίκο Λέκκα,Τάσο Κουρέτα και Νίκο Κουρέτα του Κων/νου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ