Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυξητικές μειώσεις...

ΕΙΔΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και κάνουν ό,τι μπορούν για να αντιστρέψουν το κλίμα οι κυβερνώντες, ως συνήθως βέβαια, μάταια.

***

Τούτη τη φορά επιστρατεύσανε την Βάσω Παπανδρέου που μιλά για μείωση τιμών λιανικής καιτα "διαρρέοντα" σενάρια του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, δηλαδή του Παπαντωνίου, για μειώσεις φόρων στα αυτοκίνητα...

***

Διαλέξανε δηλαδή τους... πλέον δημοφιλείς υπουργούς! Η συμπάθεια που τους έχει ο κόσμος είναι άλλο πράγμα.

***

Φυσικά για μια ακόμα φορά την πατήσανε, διότι αμέσως μετά βγήκανε οι χονδρέμποροι και οι εισαγωγείς και... το ξεκαθάρισαν το θέμα εφόσον αναμένεται αύξηση των εργοστασιακών τιμών, οπότε ο καταναλωτής μειώσεις θα ακούει και μειώσεις δε θα βλέπει.

***

AKOMA μαζεύουν τα νερά στη Δράμα, στη Γλυφάδα και άλλες περιοχές της χώρας, από τη νεροποντή των προηγούμενων ημερών. Σπίτια πλημμύρισαν, σχολικά πέσανε στα χαντάκια, αποχετεύσεις διαλύθηκαν...

***

Εν ολίγοις ήταν απλά κάποιες... συνηθισμένες φθινοπωρινές μέρες στην Ελλάδα του 1998, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Σημίτη του επονομαζόμενου Εκσυγχρονιστή!

***

Πάλι καλά, τουλάχιστον, διανύσαμε το μισό φθινόπωρο και μας μένει μόνο το άλλο μισό. Να προλάβουν τουλάχιστον οι κάτοικοι των... επικίνδυνων ζωνών, να προετοιμάσουν τα σωσίβια, τα φουσκωτά και ό,τι άλλο τέλος πάντων είναι απαραίτητο.

***

Εκτος πια αν είναι μερικοί, που ευελπιστούν ότι ο νεοεκλεχθείς νομάρχης το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τους λύσει το πρόβλημα. Αν είναι έτσι... καλό ναυάγιο.

***

ΞΑΝΑ σε τουρκικό νοσοκομείο κατέληξε ένα κοριτσάκι από το Καστελόριζο χθες, αφού (για μια φορά ακόμα) δε βρέθηκε ελικόπτερο να το μεταφέρει σε ελληνικό νοσοκομείο... Γι' αυτά τα ελικόπτερα των ακριτικών νησιών που έχουν εξαγγελθεί εκατοντάδες φορές, μιλάμε. Γι' αυτά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ