Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλπιές υποψηφίων

Ο Μπαρτσώκας, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής και οι μηχανισμοί του, έχουν αποδειχθεί μάστορες στις καλπιές, προκειμένου να χτυπήσουν με κάθε μέσο τον Γ. Κατημερτζή και γενικά τον συνδυασμό, που στηρίζει το ΚΚΕ στην Καισαριανή.

Διαδίδουν, λοιπόν, ευρέως, ότι ο Γ. Κατημερτζής, αν εκλεγεί δήμαρχος, θα κλείσει το κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες!!! Γιατί; Γιατί - λένε - ο Γ. Κατημερτζής τάσσεται κατά της φορολογίας των εργαζόμενων, του μόνου (!) οικονομικού πόρου, για να στηριχτεί το εν λόγω κέντρο.

Δεν καταλαβαίνουν, ίσως, ότι με αυτά που λένε δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, ως εκφραστή και εφαρμοστή στο Δήμο της Καισαριανής της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Ομολογούν ότι έχουν στηρίξει την όποια "κοινωνική πολιτική" του δήμου πάνω στη φορολογία των μισθοσυντήρητων και όχι στη διεκδίκηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αυτό, μάλιστα, το χρησιμοποιούν και ως δίλημμα για τους ανθρώπους που τους χτύπησε ο πόνος: Θέλετε υπηρεσίες; Πληρώστε. Αν δεν πληρώσετε εσείς, όπως ζητάει ο Γ. Κατημερτζής, δε θα έχετε φροντίδα!!!

Αξιος, επομένως, ο μισθός του νυν δημάρχου και οι έπαινοι, που εισπράττει από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αλλά λογαριάζει χωρίς τον λαό της Καισαριανής...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ