Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μία και μόνη η επιλογή

"Μπορεί το ΚΚΕ πειστικά να εξηγήσει γιατί βάζει τον κόσμο του με το στανιό να ψηφίσει κάτοικο Αθηνών και τέως βουλευτή της ΝΔ; Με ποιο κριτήριο; Μήπως θα είναι καλύτερος νομάρχης! Μήπως ο κ. Καλλές δε θα υπηρετεί τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, θα ενδιαφερθεί για την ανεργία, θα αντισταθεί στα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, με τα οποία διαφωνεί το ΚΚΕ;". Αυτά γράφει χθεσινό σχόλιο της "Αυγής", κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι υποστηρίζει στη Μαγνησία τον υποψήφιο νομάρχη της ΝΔ, σε αντιπαράθεση με τον Π. Σκοτινιώτη.

Μα, στ' αλήθεια πιστεύετε κύριοι της "Αυγής", ότι μπορείτε να διαστρεβλώνετε με τόσο, ολοφάνερα βρόμικο τρόπο την ξεκάθαρη θέση του ΚΚΕ, για τον δεύτερο γύρο; Στ' αλήθεια, πιστεύετε ότι μπορείτε να παγιδέψετε ψήφους, με τις εκβιαστικές λογικές του τύπου "ή ψηφίζεις Σκοτινιώτη ή είσαι με τη Δεξιά"; Κι από πάνω, να ομολογείτε - εμμέσως πλην σαφώς - ότι τόσο ο κ. Καλλές όσο και ο Π. Σκοτινιώτης θα εξυπηρετούν, τουλάχιστον εξίσου καλά τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, θα αδιαφορήσουν για την ανεργία και δε θα αντισταθούν στα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης, τα οποία, σημειωτέον, ο κ. Σκοτινιώτης ήδη εφαρμόζει;

Οχι, κύριοι της "Αυγής". Ούτε ένας ψηφοφόρος του ΚΚΕ δε θα ψηφίσει την Κυριακή τον Π. Σκοτινιώτη. Και ανάλογα πρέπει να πράξουν όλοι οι αριστεροί και οι προοδευτικοί ψηφοφόροι, ανεξάρτητα τι επιλογή έκαναν την πρώτη Κυριακή. Να καταψηφίσουν τον εκλεκτό της κυβέρνησης στη Μαγνησία. Μία και μόνη η επιλογή: Λευκό, άκυρο ή αποχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ