Τετάρτη 21 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
"Ενωμένοι θα λύσουμε τα προβλήματα... "
  • Τους εργαζόμενους του δήμου επισκέφτηκε χτες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής
  • Στη συνέχεια συνάντησε Καισαριανιώτες στη λαϊκή αγορά

Σε αγώνα και δουλιά για το καλό της πόλης και των δημοτών, κάλεσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καισαριανής, Γιώργος Κατημερτζής,τους εργαζόμενους του δήμου, όπου περιόδευσε χτες. Ενα κάλεσμα που απηύθυνε και στους Καισαριανιώτες, τους οποίους συνάντησε στη λαϊκή αγορά, όπου "περπάτησε" στη συνέχεια. Γιατί "ενωμένος ο λαός μπορεί να λύσει προβλήματα".Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε σε όλους ο Γ. Κατημερτζής.

Για να εισπράξει την αποδοχή του κόσμου με την αγκαλιά, με το σφίξιμο του χεριού, με τα ενθαρρυντικά λόγια. Για να επιβεβαιωθεί, έτσι, πως ο καισαριανιώτικος λαός δε συνηθίζει σε "εκσυγχρονιστές" δημάρχους. Δεν αποδέχεται την τακτική του "αποφασίζω στο δημαρχιακό μου γραφείο". Αντίθετα, θέλει τον δήμαρχο δίπλα του. Αλλωστε, έτσι είχαν μάθει, τόσα χρόνια, όταν δήμαρχος ήταν ο Παναγιώτης Μακρής. "Ετσι γυρνούσε κι ο Μακρής", λένε οι Καισαριανιώτες. Και συμπληρώνει ο Γ. Κατημερτζής: "Στα βήματά του θα συνεχίσουμε".

Και θα ξεκινήσουμε από σήμερα με δουλιά και ενότητα, πέρα από διαχωριστικές γραμμές, επισήμανε μιλώντας στους εργαζόμενους στο δήμο ο Γ. Κατημερτζής. "Υποσχόμαστε - συνέχισε - να έχουμε τα μάτια ανοιχτά και τ' αυτιά τεντωμένα σε ό,τι συμβαίνει. Και σας ζητάμε, με τη χαρά του νικητή, αλλά χωρίς την αλαζονεία του, να μας βοηθήσετε σ' αυτό". Δίνοντας το στίγμα της πολιτικής αντίληψης του συνδυασμού "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία και Συνεργαζόμενοι", ο Γ. Κατημερτζής υπογράμμισε: Θα χρειαστεί να συγκρουστούμε με την κεντρική εξουσία και τα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα. Να αντιπαλέψουμε την επίθεση της κυβέρνηση στους δήμους, που θέλει να τους μετατρέψει στο μακρύ της χέρι. Θα χρειαστεί να διεκδικήσουμε, να αναδείξουμε την πηγή του κακού για τα προβλήματα.

Και στην κατεύθυνση αυτή, τόνισε στους εργαζόμενους ο Γ. Κατημερτζής, "θέλουμε τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας. Ολων όσοι μας ψήφισαν και αυτών που δε μας ψήφισαν". Ενα μπουκέτο λουλούδια "ήρθε" εκ μέρους όλων των εργαζομένων, για να ξεκινήσει το "χτίσιμο" της... γροθιάς.

Και μετά, στο δρόμο της λαϊκής αγοράς, "ήρθαν" τα παράπονα για τα προβλήματα. "Να κάνεις κάτι για τη συγκοινωνία, δήμαρχε", "...και για την καθαριότητα", "να σε βλέπουμε. Οχι σαν τον άλλο", έλεγαν οι Καισαριανιώτες στον Γ. Κατημερτζή. "Μαζί θα καταγράφουμε και θα λύνουμε τα προβλήματα", ήταν η απάντηση του Γ. Κατημερτζή. Για να συμπληρώσει: Ελπίζω να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας, αλλά και στην αγωνιστική παράδοση αυτού του τόπου. Αλλωστε, όπως τόνισε, "ο λαός, εσείς, μας τιμήσατε. Κι αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Να υπηρετήσουμε την πόλη χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Αλλά και με χαμόγελο. Γιατί η ζωή είναι σκληρή και οι δυσκολίες πολλές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ