Παρασκευή 20 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καταδικάζουν την επίθεση

Με ανακοίνωση, η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθήνας καταδικάζουν "τη βίαιη διάλυση της Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών του Οικονομικού που οδήγησε σε τραυματισμό φοιτητών. Τέτοιες ενέργειες, τονίζεται στην ανακοίνωση, στρέφονται εναντίον των δημοκρατικών θεσμών και των κατακτήσεων της πανεπιστημιακής κοινότητας και υποσκάπτουν επικίνδυνα την εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου".

Η νεολαία του ΔΗΚΚΙ καταδικάζει ως απαράδεκτα τα επεισόδια και υπογραμμίζει ότι "τέτοιου είδους ενέργειες αποπροσανατολίζουν την ελληνική νεολαία από τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης, η οποία δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά από τους πειραματισμούς της κυβέρνησης και του κ. Αρσένη".

Η "Ενιαία Ανεξάρτητη Κίνηση Νομικής", τονίζει ότι "οι επιθέσεις των τραμπούκων όχι μόνο πριμοδοτούν ξεκάθαρα το κλίμα εκφοβισμού, τρομοκρατίας, επεισοδιοφοβίας και αντιπαράθεσης μηχανισμών, αλλά εξυπηρετούν ανοιχτά το κυβερνητικό σχέδιο για ακύρωση των μαζικών διαδικασιών ανάπτυξης των κινητοποιήσεων στους εκπαιδευτικούς χώρους".

Οι "Νέοι Ορίζοντες" Νομικής τονίζουν σε ανακοίνωσή τους ότι "παρόμοια γεγονότα επισύρουν όχι μόνον τη φοιτητική αγανάκτηση, αλλά επίσης και τη μέγιστη λαϊκή κατακραυγή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ