Παρασκευή 20 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Κολλήσαν" στο σχεδιασμό ΝΔ και ΔΗΚΚΙ

Σε πρόβλημα κακού σχεδιασμού αποδίδουν, με ανακοινώσεις που εξέδωσαν με αφορμή τη χτεσινή συνέντευξη, το χάος της εκπαίδευσης και τις κινητοποιήσεις στο χώρο της παιδείας ΝΔ και ΔΗΚΚΙ.

"Αφού προκάλεσε σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης πρωτοφανές χάος και αδιέξοδο, αφού οδήγησε κατά χιλιάδες τους μαθητές του Λυκείου στα φροντιστήρια και αφού κατέβασε στους δρόμους σε πανελλήνια κλίμακα μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, θυμήθηκε ο κ. Αρσένης ότι χωρίς ενημέρωση, προετοιμασία και προπαντός χωρίς την εμπιστοσύνη και συνεργασία του κόσμου της εκπαίδευσης, μεταρρύθμιση στην παιδεία δε γίνεται", αναφέρει σε δήλωσή της η υπεύθυνη Μορφωτικών Υποθέσεων της ΝΔ κ. Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη.

Το γραφείο Τύπου του ΔΗΚΚΙ σε ανακοίνωσή του τονίζει σχετικά με τη συνέντευξη του υπουργού, ότι αντί να αποσαφηνίσει το νέο σύστημα, "είδαμε τον κ. Αρσένη, κινούμενο σε ειδυλλιακές και εκτός πραγματικότητας σφαίρες, να επιχειρεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, την προχειρότητα της κυβέρνησης στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την αδιαφορία της, για τις συνέπειες αυτής της προχειρότητας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ