Πέμπτη 21 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης για τα Γραφεία

Εκλεισε χτες με επιτυχία η οικονομική εξόρμηση, που οργάνωσε η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας στο διάστημα 15 Νοέμβρη έως 20 Γενάρη για την αποπληρωμή των ιδιόκτητων γραφείων της ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας.

Η οικονομική εξόρμηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, παρ' όλο που οργανώθηκε αμέσως μετά τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές και υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες.

Η ΝΕ ευχαριστεί και δημόσια τους εργαζόμενους, όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να αποκτήσει η ΚΟ τα δικά της γραφεία, πράγμα που επιτρέπει στην οργάνωση από καλύτερες θέσεις να παλεύει για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των αγροτών, όλων των εργαζομένων. Αυτό, βέβαια, όπως αναφέρεται, δε θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αν δεν υπήρχε η γενναία προσφορά του αείμνηστου Δημήτρη Μπόση.

Τέλος, η ΝΕ χαιρετίζει τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους και οπαδούς, που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν από ένα κόκκινο μεροκάματο. Η προσφορά αυτή των κομμουνιστών, υπογραμμίζεται, φέρνει στο νου τις καλύτερες στιγμές, το ηθικό μεγαλείο, που επιβεβαιώνεται 80 χρόνια τώρα με την ανιδιοτελή προσφορά τους, ακόμα και με τη ζωή τους, στους αγώνες και στο Κόμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ