Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Δεν άντεξε ούτε το ταβάνι!

Επεσε η οροφή κι άλλου σχολείου

Επεσε το ταβάνι σε δημοτικό σχολείο της Καρδίτσας! Δεν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα, αλλά για πραγματικό γεγονός, που συνέβη χτες το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της θεσσαλικής πόλης, την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ συνέχιζε να τρομοκρατεί - όσους δασκάλους και καθηγητές απεργούσαν ακόμα - με "επιχείρημα" τις περίφημες "χαμένες ώρες". Συγκεκριμένα στις 9.30 πμ - ώρα που τα παιδιά βρίσκονταν στην τάξη και έκαναν μάθημα - ένα μέρος της οροφής υποχώρησε και τραυμάτισε πολύ ελαφρά - ευτυχώς - κάποια από τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα. Μάλιστα στο θρανίο ενός μαθητή "προσγειώθηκε" ένα μεγάλο κομμάτι του ταβανιού, για καλή του τύχη, όμως, εκείνη ακριβώς τη στιγμή είχε σηκωθεί από τη θέση του και είχε πάει κοντά στην έδρα του δασκάλου του.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το σχολείο θα κλείσει για δυο μέρες, μέχρι να εξεταστεί από ειδικούς για την καταλληλότητά του. Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γονείς των μαθητών, που φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους.

Αυτό που έγινε χτες το πρωί στο δημοτικό σχολείο στην Καρδίτσα, έρχεται λίγο μόνο καιρό μετά από την κατάρρευση της οροφής - από το δυνατό αέρα - σε αίθουσα σχολείου της Παλλήνης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ