Σάββατο 22 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τη Δευτέρα το παγκρήτιο συλλαλητήριο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (του ανταποκριτή μας).-

Παγκρήτιο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο και αναμένεται να είναι το ίδιο επιτυχημένο όπως τα προηγούμενα δύο συλλαλητήρια των τελευταίων εβδομάδων.

Στο συλλαλητήριο, εκτός από τους απεργούς καθηγητές, που θα συμμετάσχουν από όλο το νησί, πρόκειται να πάρουν μέρος και μέλη της ΟΛΜΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ν. Τσούλια, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της απεργιακής συγκέντρωσης.

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης που θα καταλήξει στην πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια), ενώ αντιπροσωπεία των απεργών καθηγητών θα επιδώσει το ψήφισμα της συγκέντρωσης στο γενικό γραμματέα της περιφέρειας Κρήτης, Στ. Καμπέλη.

Στο χτεσινό ενημερωτικό δελτίο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως στην "ιδιαίτερα κρίσιμη φάση και στην κορύφωση που βρίσκεται ο αγώνας των καθηγητών, που ήδη απεργούν για 5η εβδομάδα, γίνεται αντιληπτό από όλους ότι επιβάλλεται η κοινωνική και οικονομική αναβάθμιση του καθηγητή, η αναβάθμιση της παιδείας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ