Παρασκευή 28 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΡΗΤΩΝ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα εισιτήρια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν την Κυριακή 2 Μάρτη στις 11 το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Β) τα κρητικά σωματεία του Λεκανοπεδίου Αττικής, διαμαρτυρόμενα για την υψηλή τιμή των εισιτηρίων των ναυτιλιακών εταιριών λαϊκής βάσης της Κρήτης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα Σωματεία Κρητών και η Παγκρήτιος Ενωση θεωρούν δυσβάστακτη την τιμή των εισιτηρίων όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Διαμαρτύρονται γιατί οι ίδιες ναυτιλιακές εταιρίες λαϊκής βάσης, που λειτουργούν μονοπωλιακά στις γραμμές της Κρήτης, έχουν και πλοία στις γραμμές της Ιταλίας (Πάτρα - Αγκόνα), όπου ο ναύλος λόγω του ανταγωνισμού είναι φθηνότερος παρά το γεγονός ότι η απόσταση είναι τρεις φορές μεγαλύτερη...

"Επιπλέον - τονίζεται τέλος - οι Κρητικοί της Αθήνας επισημαίνουν ότι οι εταιρίες λαϊκής βάσης δημιουργήθηκαν (μετά το ναυάγιο του Ηρακλείου) για να υπηρετήσουν - εξυπηρετήσουν το λαό της Κρήτης και όχι να έχουν υπερκέρδη της τάξεως των 32,1 δισ. τα τρία τελευταία χρόνια και μάλιστα μία απ' αυτές φέτος να παρουσιάζει αύξηση των κερδών κατά 34% - δηλαδή 6,5 δισ.!".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ