Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Απλήρωτοι στη Ρεβυθούσα

Τον απαράδεκτο εμπαιγμό και τα βρόμικα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των 180 μεταλλεργατών στο εργοτάξιο φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα Μεγάρων, καταγγέλλει με επιστολή του προς την Εισαγγελία Αθήνας, τον υφυπουργό Εργασίας και την υπουργό Ανάπτυξης, το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και για το λόγο αυτό προχώρησαν σε διακοπή εργασιών, ενώ καθημερινά συγκεντρώνονται στα γραφεία της κατασκευάστριας εταιρίας "Τεχνική Ενωση", χωρίς μέχρι σήμερα όμως να δώσει κανείς λύση στο πρόβλημά τους.

Οπως καταγγέλλει το Συνδικάτο: ""Τεχνική Ενωση" - ΔΕΠΑ - υπουργείο Ανάπτυξης έχουν κάνει μπαλάκι τους εργαζόμενους, όλο το εργοτάξιο βουίζει ότι δεν τα βρίσκουν στις μεταξύ τους "συναλλαγές" και κατά την προσφιλή τους μέθοδο, τους εργαζόμενους τους χρησιμοποιούν σαν εξιλαστήρια θύματα". Σε άλλο σημείο της επιστολής καταγγέλλεται ότι παρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων για έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων από το '98 ακόμα, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια σ' αυτή την κατεύθυνση. Για το λόγο αυτό το Συνδικάτο καλεί τον αρμόδιο εισαγγελέα να διατάξει έρευνα και να προχωρήσει σε αυτόφωρη δίωξη κατά των υπευθύνων της "Τεχνικής Ενωσης" για μη έγκαιρη καταβολή δεδουλευμένων. Τέλος, απαιτεί από την κατασκευάστρια εταιρία να σταματήσει επιτέλους την τρομοκρατία και τις απειλές για απολύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ