Τετάρτη 10 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Αντιδρούν στην επίσκεψη - φιέστα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν έντεκα σύλλογοι και τέσσερις δημοτικοί συνδυασμοί των Ανω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και του Μενιδίου αύριο, Πέμπτη, 11 Μάρτη, στις 4.30 μ.μ., στη διασταύρωση Λιοσίων - Φυλής και Μεγαρίτου,προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στηνεπίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη αύριο, στα Ανω Λιόσια.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση - κάλεσμα προς το λαό των παραπάνω συνοικιών, "η επίσκεψη του πρωθυπουργού δεν πρόκειται να δώσει τίποτα καλό στην περιοχή. Τα μεγάλα προβλήματα της ανεργίας, της παιδείας, της υγείας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και της περιοχής θα εξακολουθήσουν να παραμένουν. Το ίδιο άλλωστε έγινε και στην προηγούμενη επίσκεψη, που παρά τις τόσες εξαγγελίες η χωματερή εξακολουθεί να παραμένει και η παραμικρή βροχή φτάνει να μετατρέψει την πόλη σε λίμνη".

"Για μας είναι καθαρό ότι η οργάνωση της επίσκεψης - φιέστας έχειστόχο να βοηθήσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του να βγει από την απομόνωση που έχει περιέλθει", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και καλείται ο λαός της περιοχής να φωνάξει μαζί με όλους τους εργαζόμενους:

"ΟΧΙ στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της ΟΝΕ, της λιτότητας, της ανεργίας, της κατάργησης του 8ωρου και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

ΟΧΙ στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση της "νέας τάξης πραγμάτων", που μετέτρεψε τη χώρα μας σε στρατόπεδο του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων, που μας εμπλέκει ενεργά στο πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου, που χαρακτηρίζει τους λαούς που αγωνίζονται τρομοκράτες και παραδίδει στα αφεντικά του τον Οτσαλάν".

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση υπογράφεται από: Σωματείο Οικοδόμων Α. Λιοσίων, Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Α. Λιοσίων, Σωματείο Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων Δήμου Α. Λιοσίων, Σωματείο Συνταξιούχων Α. Λιοσίων, Επιτροπή Ειρήνης Ζεφυρίου - Α. Λιοσίων, Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου, Σύλλογο Γυναικών Α. Λιοσίων, Σωματείο Οικοδόμων Μενιδίου, Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ζεφυρίου, Σύλλογο ΕΒΕ Α. Λιοσίων - Ζεφυρίου, Σύλλογο Γυναικών Ζεφυρίου. Επίσης από τις δημοτικές παρατάξεις: "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα Α. Λιοσίων", "Πανδημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση Μενιδίου", "Δημοκρατικός Συνδυασμός Ζεφυρίου" και "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Δυτικής Αττικής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ