Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελεος!

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ δε φιλοτιμήθηκαν να το κάνουν, ας το κάνουμε εμείς. Σας ζητούμε συγνώμη για όσα αναγκαστήκατε να υποστείτε το Σαββατοκύριακο που πέρασε από τις οθόνες των τηλεοράσεων και τα ραδιόφωνα αναφορικά με το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

***

Εντάξει, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι μας κυβερνούν. Και τις προθέσεις τους, και το ποιόν τους, και την κουλτούρα τους, και λίγο - πολύ την ιστορία τους. Πλην όμως άλλο αυτό, άλλο να τους βλέπεις όλους μαζεμένους.

***

Πόσο μάλλον σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας, ακόμα και όταν τα μικρά παιδιά είναι ξύπνια....

***

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ σε απέλπιδες και μέχρι βραχνιάσματος προσπάθειες να "το παίξει" ηγέτης (αυτά τα χέρια άστα, μην τα κουνάς άμα δεν μπορείς, βρε αδερφέ!)...

***

Ο Τσοχατζόπουλος να μιλάει για προοδευτικές πολιτικές που θα πάνε μπροστά τον τόπο, ο Αρσένης να μιλά για ελπιδοφόρα οράματα για τη νεολαία. Ο Λαλιώτης για την Ελλάδα του 2001. Δεν υπήρχε έλεος!

***

ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ όπου τέλος πάντων διατηρούνταν και κάποια προσχήματα, διότι... μας βλέπουνε κιόλας.

***

Από κάτω όμως, στις δύσμοιρες εξέδρες της αίθουσας του ΟΑΚΑ... οι Ούνοι!***

Και να μας συγχωρεί για τον παραλληλισμό ο ευγενής (συγκριτικά) λαός του οποίου ηγήθηκε ο Αττίλας Χαν.

***

Προσπαθούσαν οι άνθρωποι να μεταφράσουν σε συνθήματα την πολιτική του εκσυγχρονισμού (μα γίνονται αυτά τα πράγματα;), με φυσική βέβαια κατάληξη να επιδοθούν σε καταστάσεις... γηπέδου. Για την ακρίβεια σε παιγνίδι της Α Αθηνών, που δεν είναι και ντέρμπι.

***

Μόνη φορά που βρέθηκαν οι σύνεδροι στο στοιχείο τους ήταν στο σκυλάδικο που πήγανε το Σάββατο το βράδυ. Κοπανήσανε σφηνάκια με ηδύποτα, "καβάλησαν" και τραπέζια, έπεφταν και τα τσιφτετέλια τελευταίας εσοδείας και... εντάξει. Φτιαχτήκανε.

***

Ευτυχώς που την άλλη μέρα τους ξαναμάντρωσαν για να ψηφίσουν στο ΟΑΚΑ και δεν τους άφησαν να γυρίζουν στην πόλη ελεύθεροι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ