Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση για την Αλάνα της Τούμπας

Τη δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής και την άμεση ανακοίνωση από το Δήμο Θεσσαλονίκης των συγκεκριμένων ενεργειών που θα κάνει, για να διεκδικήσει την οριστική απόδοση και αξιοποίηση της Αλάνας της Τούμπας σε όφελος των κατοίκων, αποφάσισαν να διεκδικήσουν κάτοικοι και φορείς της περιοχής που πήραν μέρος χτες το βράδυ στη συγκέντρωση που οργάνωσε στο χώρο της Αλάνας, ο συνδυασμός "Θεσσαλονίκη - Αντεπίθεση Τώρα".

Στη σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε να πιεστεί η δημοτική αρχή, ώστε στο επόμενο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο να ανακοινώσει τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει για τη διεκδίκηση της Αλάνας. Επίσης, οι κάτοικοι απαιτούν τη δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να επισκεφθεί τους αρμόδιους υπουργούς, με σκοπό να δοθούν τα χρήματα που έχουν τάξη, για την αξιοποίηση της Αλάνας.

Χαρακτηριστική του πού θα οδηγηθεί η Αλάνα, αν δεν υπάρξει άμεση και συντονισμένη δράση, ήταν η προσπάθεια του προέδρου του Ε Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης Γ. Φωτιάδη,να κουκουλώσει τις ευθύνες της κυβέρνησης και του δήμου, για να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις η οικοπεδοποίηση του χώρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ