Πέμπτη 1 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΘΗΝΑ
Παναττικό συλλαλητήριο την Κυριακή

Περισσότεροι από 50 φορείς, ύστερα από πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ, δηλώνουν συμμετοχή στη συνδιοργάνωση του συλλαλητηρίου, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα

"Καθημερινές κινητοποιήσεις και αγώνας".

"Ολοι στο Παναττικό - Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Κυριακή 4 Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στο Σύνταγμα"!

Το μήνυμα, ξεκάθαρο. "Κάθε μέρα όλοι στο δρόμο! Αγωνιστικό ραντεβού συμπαράστασης στο σερβικό λαό και πάλι την Κυριακή".

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο παναττικό συλλαλητήριο της Κυριακής, που συνδιοργανώνεται από δεκάδες φορείς της Αθήνας και του Πειραιά, ύστερα από πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), συνεχίζονται πυρετωδώς.

Και καθημερινά μεγαλώνει ο κατάλογος των φορέων που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συγκέντρωση (μέχρι χτες είχαν δηλώσει συμμετοχή για τη συνδιοργάνωση περισσότεροι από 50).

Υστερα από την προχτεσινή σύσκεψη μαζικών φορέων, συνδικάτων, δήμων και άλλων οργανώσεων, που έγινε προχτές και ύστερα από πρόσκληση της ΕΕΔΥΕ, εκφράστηκε για άλλη μια φορά η καταδίκη κατά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που δολοφονούν το σερβικό λαό.

Παράλληλα, τονίστηκαν οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για τη συμμετοχή της χώρας μας στο έγκλημα που συντελείται. Οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη, με ανακοίνωσή τους, καλούν το λαό σε καθημερινές κινητοποιήσεις και αγώνα.

Στην προχτεσινή σύσκεψη αποφασίστηκαν, εκτός από τη διοργάνωση νέου Παναττικού Συλλαλητηρίου, την Κυριακή 4 Απρίλη, στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα, τα εξής: Η διοργάνωση εκδηλώσεων στις συνοικίες της Αθήνας, σε εργασιακούς και άλλους χώρους. Η οργάνωση της αλληλεγγύης και με συγκέντρωση χρημάτων, φαρμάκων και άλλων ειδών (αριθμ. λογαριασμού: 42602434 Εμπορική Τράπεζα). Συντονιστική επιτροπή των μαζικών οργανώσεων καλεί όλους τους μαζικούς φορείς να συσπειρωθούν, να κινητοποιήσουν το λαό και τη νεολαία κατά της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας που διαμορφώνει η Νέα ΝΑΤΟική Τάξη Πραγμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ