Πέμπτη 1 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρακτη αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους

Συγκεντρώνουν χρήματα και ανθρωπιστική βοήθεια για το λαό της Γιουγκοσλαβίας η ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και άλλοι φορείς

Οι Ελληνες εργαζόμενοι εκδηλώνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο σερβικό λαό άρχισαν ήδη να συγκεντρώνουν χρήματα, αλλά και φαρμακευτικό υλικό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν στη Γιουγκοσλαβία.

Η ΓΣΕΕ, άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα πλ. Βικτωρίας) με αριθμό 118-48003890,καταθέτοντας το ποσό των 500.000 δραχμών. Με χτεσινή ανακοίνωση, η ΓΣΕΕ καλεί τους Ελληνες εργαζόμενους, τα συνδικάτα και τους πολίτες να συμβάλλουν με όποιες δυνατότητες έχουν, στην οικονομική ενίσχυση για την αγορά κυρίως φαρμακευτικού υλικού και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα σταλούν στο λαό της Γιουγκοσλαβίας.

  • Ειδικό λογαριασμό στην Εμπορική Τράπεζα με αριθμό 84055750,άνοιξε και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας,καταθέτοντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου δραχμών, ενώ ξεκίνησε τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων στα γραφεία του (Γ' Σεπτεμβρίου 48β).
  • Η πολιτιστική λέσχη εργαζομένων Δήμου Καισαριανής ξεκίνησε τη συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων και χρημάτων στο γκαράζ του Δήμου (πληροφορίες στο τηλέφωνο 7236.643).
  • Πανελλαδική καμπάνια για τη βοήθεια του λαού της Γιουγκοσλαβίας ξεκινά η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταδικάζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο "τη συνεχιζόμενη σφαγή του γιουγκοσλαβικού λαού από τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους πολεμοκάπηλους". Η Ομοσπονδία καταδικάζει τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης "που δε διαφέρει ούτε στο ελάχιστο από αυτή των υπόλοιπων ιμπεριαλιστών".

H Ομοσπονδία Οικοδόμων απευθύνεται σε κάθε εργάτη και εργαζόμενο, σε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν το λαό της Γιουγκοσλαβίας, να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια. Οσοι ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μπορούν να απευθυνθούν στα Γραφεία της (Ζήνωνος 7-9 τηλ. 5225.234 και 5243.785) και στην επαρχία στα γραφεία των Οικοδομικών Σωματείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ