Σάββατο 24 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
25Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Με το εισιτήριο στο χέρι

Το μεγάλο κάλεσμα της ΚΝΕ για το ραντεβού του φθινοπώρου, για το κορυφαίο νεανικό γεγονός, το 25ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή", που πραγματοποιείται στις 16, 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη, στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης στα Ιλίσια, δυναμώνει, καθώς οι οργανώσεις μπαίνουν στη μάχη του εισιτηρίου.

Για το ξεκίνημα του ανοίγματος που κάνουν στη νεολαία οι οργανώσεις του κέντρου της ΚΝΕ, με το εισιτήριο του Φεστιβάλ στο χέρι, ο Αλέκος Μαρινάκης,μέλος του Γραφείου του ΚΣ και γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας, υπογραμμίζει ότι "όλες οι οργανώσεις έχουν πέσει στη μάχη του εισιτηρίου, κατανοώντας την οικονομική, πολιτική σημασία του. Η διάδοσή του από τώρα, πολλαπλασιάζει την προπαγάνδα, προσανατολίζει στην ανάγκη μαζικής παρουσίας της Οργάνωσης.

Το πολιτικό άνοιγμα βοηθάει στο να παίρνει η έγκαιρη προμήθεια του εισιτηρίου το χαρακτήρα οικονομικής και πολιτικής στήριξης. Προσπαθούμε να μην ξεκόβουμε τη διακίνηση του εισιτηρίου από την προπαγάνδα του πολιτικού μηνύματος, να αξιοποιούμε δηλαδή το κύριο, την ανάπτυξη της πολιτικής μας επιρροής και την προπαγάνδα του Φεστιβάλ σαν απάντηση της αγωνιζόμενης νεολαίας.

Ηδη, έχει μπει άμιλλα μεταξύ των οργανώσεων, με πρώτο κλείσιμο στις 29/7".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ