Σάββατο 24 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσωρινή σφράγιση ενός νυχτομάγαζου

Μετά από δίωρη διαπραγμάτευση, ο Δήμος Ελληνικού προχώρησε σε... προσωρινό σφράγισμα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης "Κινγκ Σάιζ", στη λεωφόρο Ποσειδώνος. To "Κινγκ Σάιζ" θα παραμείνει για δέκα μέρες κλειστό, ύστερα από μηνύσεις που έκαναν κάτοικοι του Ελληνικού, για παράβαση ωραρίου και πρόκληση ηχορύπανσης.

Παρ' όλα αυτά, οι εκπρόσωποι της εταιρίας "Διεθνής Επιχείρηση Θεάματος - Ακροάματος ΑΕ", στην οποία ανήκει το νυχτερινό κέντρο, ζήτησαν να αναβληθεί για 2 μέρες η σφράγιση, επειδή όπως υποστήριξαν "υπήρχαν ευπαθή τρόφιμα και μηχανήματα που δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο για να τα μεταφέρουν"...

Οι κάτοικοι που μένουν δίπλα στο συγκεκριμένο κέντρο, κατέρριψαν κάθε επιχείρημα και δικαιολογία. "Μέχρι τις 6 το πρωί είμαστε υποχρεωμένοι να μένουμε άγρυπνοι. Μερικές φορές η μουσική σταματάει στις 8", είπε οργισμένη η Φωτεινή Λεοντιάδου.Αλλη κάτοικος, τόνισε ότι "όποιος θέλει, χτίζει, όπου θέλει. Είναι απαράδεκτο. Το κράτος πρέπει να μεριμνήσει για όλους εμάς που υποφέρουμε κάθε βράδυ".

Ο Χρήστος Κορτζίδης,επικεφαλής της "Δημοτικής Συνεργασίας για το Ελληνικό", τόνισε ότι: "Ο δήμος πρέπει να προχωρήσει και στο οριστικό κλείσιμο των άλλων δύο νυχτερινών κέντρων ("Μπίο - Μπίο", "Κινγκ Σάιζ"). Ωστόσο κύριο μέλημά μας εξακολουθεί να παραμένει η απομάκρυνση των νυχτομάγαζων από την παραλία και η προώθηση του Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γης στην παραλία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ