Παρασκευή 27 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΘΟΥΣΑ
Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για το αμαξοστάσιο

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσαν χτες στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας οχτώ κάτοικοι της Ανθούσας, ζητώντας να σταματήσει η κατασκευή αμαξοστασίου του ΟΑΣΑ στην περιοχή τους και κάθε οικοδομική εργασία που γίνεται για το σκοπό αυτό. Η αίτηση στρέφεται κατά του προέδρου και των μελών του ΔΣ του ΟΑΣΑ και της ΕΘΕΛ. Η συζήτησή της ορίστηκε να γίνει στις 12 Οκτώβρη.

Ωστόσο, συνεχίζονται οι εργασίες στην έκταση 40 στρεμμάτων του ΟΑΣΑ στην Ανθούσα, με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που έχουν περικυκλώσει και αποκλείσει την περιοχή εδώ και δύο μέρες. Το αποτέλεσμα της παραμονής των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή είναι η λεωφόρος Ανθούσας να παραμένει κλειστή, προκειμένου να μην ξαναπλησιάσουν οι κάτοικοι. Την ίδια ώρα όμως προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία των κατοίκων στην περιοχή οι οποίοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν παράδρομους για να μετακινηθούν.

Μετά τα επεισόδια που έγιναν προχθές το πρωί και το βράδυ, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στην περιοχή προκειμένου να διώξουν τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για την κατασκευή του αμαξοστασίου εμποδίζοντας τις εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσής του, οι εργασίες συνεχίζονται χωρίς... προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ