Παρασκευή 27 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προετοιμασίες για τη Συνδιάσκεψη του Οκτώβρη

Τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη,στις 7 το απόγευμα,θα συνεδριάσει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του "Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων και Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης" (Λυκούργου 10), με κύριο θέμα την προετοιμασία της Συνδιάσκεψης που πρόκειται να γίνει τον Οκτώβρη.

Ο Σύλλογος καλεί όλα τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ Αττικής και επαρχίας να προετοιμάζονται για τη Συνδιάσκεψη, να προτείνουν μέλη για την αναβάθμιση της χορωδίας της ΠΕΑΕΑ, να συγκεντρώσουν βιβλία για τη δανειστική βιβλιοθήκη και να εκλέξουν αντιπροσώπους για τη Συνδιάσκεψη.

"Για όσους η Εθνική Αντίσταση, αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, τιμάται μόνο με τη συνέχειά της, με την αδιάκοπη πάλη για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, σήμερα στα χρόνια της βαρβαρότητας του "νεοταξισμού", η στράτευσή τους σε αυτή την πρωτοβουλία αποτελεί χρέος ζωής. Είναι όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να παραμείνει άσβεστη η μνήμη των λαϊκών αγώνων και να καλλιεργούνται στη συλλογική μνήμη, περνώντας από γενιά σε γενιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ