Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
"Ενοχλούν" οι αφίσες του Φεστιβάλ

Τέσσερα μέλη της Νομαρχικής Οργάνωσης Κέρκυρας της ΚΝΕ προσήχθησαν προχτές το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, επειδή κολλούσαν αφίσες που ενημέρωναν και καλούσαν στο 25ο Φεστιβάλ της Οργάνωσης, του οποίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν από αύριο.

Γύρω στις 12 το βράδυ, την ώρα που τα μέλη της ΚΝΕ επέστρεφαν από την αφισοκόλληση, τους σταμάτησε ένας αστυνομικός με πολιτικά και υποστηρίζοντας ότι "η αφισοκόλληση είναι παράνομη" τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Το θέμα απασχόλησε και το Νομαρχιακό Συμβούλιο που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα και μετά από έντονες πιέσεις του νομαρχιακού συμβούλου της ΝΑΣ Κέρκυρας Θόδωρου Γουλή,ο νομάρχης έκανε παρέμβαση για την άμεση απελευθέρωση των μελών της ΚΝΕ. Τελικά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, με την προειδοποίηση ότι "αν πιαστούν άλλη φορά να αφισοκολλούν θα ασκηθεί μήνυση εναντίον τους"!

Δίκαια το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κέρκυρας της ΚΝΕ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζει την αγανάκτησή του γιατί "δεν είδαμε τα κατασταλτικά όργανα της κυβέρνησης να επιδείχνουν τον ίδιο ζήλο για την πάταξη της αφισορύπανσης ούτε με τις αφίσες νυχτερινών μαγαζιών ούτε με αυτές της άφιξης του κ. Χριστόδουλου που έχουν κατακλύσει την πόλη. Τους είδαμε όμως να ενοχλούνται ιδιαίτερα με τις αφίσες και τα πανό της ΚΝΕ".

Καταγγέλλοντας στον κερκυραϊκό λαό και τη νεολαία "την επιχείρηση τρομοκράτησης που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ενάντια σε όλους όσοι αντιστέκονται στα αντιλαϊκά σχέδιά της", το ΝΣ της ΚΝΕ τονίζει ότι "καμιά πρόκληση δε θα μείνει αναπάντητη. Η ΚΝΕ θα συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο να παλεύει για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και η τρομοκρατία δε θα περάσει!".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ