Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκτροχιασμός τρένου με στρατεύματα

Νέος εκτροχιασμός βαγονιών του ΟΣΕ με τα οποία μεταφέρονταν οπλίτες και στρατιωτικό υλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της άσκησης "ΦΙΛΙΠΠΟΣ '99" που θα πραγματοποιηθεί από την 1 μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη, σημειώθηκε χθες έξω από την Εδεσσα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η σιδηροδρομική συγκοινωνία από τη Θεσσαλονίκη από και προς τη Δ. Μακεδονία. Οπως ανακοινώθηκε από τον ΟΣΕ εκτροχιάστηκαν τα τρία από τα 16 βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας 8071 που μετέφερε από την περιοχή του Λιτόχωρου τεθωρακισμένα οχήματα με στρατιωτικό υλικό σε στρατόπεδο της Φλώρινας. Το ένα από τα τρία αυτά βαγόνια μετέφερε 60 στρατιώτες, από τους οποίους ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Επίσης δεν υπήρξαν τραυματισμοί μεταξύ των υπάλληλων του ΟΣΕ που συνόδευαν το φορτίο.

Οι εργασίες προκειμένου να επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Φλώρινας συνεχίστηκαν χτες όλη μέρα, ενώ κλειστή παραμένει και η σιδηροδρομική γραμμή από Θεσσαλονίκη προς Ειδομένη, μετά τον προχτεσινό εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας που μετέφερε στρατιώτες και στρατιωτικό υλικό του ΝΑΤΟ με προορισμό το Κόσσοβο.

Εκπρόσωποι της διοίκησης του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζουν τα δύο ατυχήματα που έγιναν στην Παιονία Κιλκίς και στην Εδεσσα συμπτωματικά!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ