Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"ΞΥΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ"
Θα ξανασυζητηθεί τον Οκτώβρη στη Βουλή

Tοv Οκτώβρη με την έναρξη λειτουργίας της Ολομέλειας της Βουλής θα ξανασυζητηθεί το θέμα της ανάθεσης του "Ξυστού λαχείου" σε εταιρία του Σ. Κόκκαλη, ανακοίνωσε χτες ο πρόεδρος της Σώματος Απ. Κακλαμάνης. Τη διευκρίνιση αυτή έκανε απαντώντας σε επιστολή βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι έκαναν λόγο για καθυστέρηση της συζήτησης του θέματος στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση, λέγοντας πως οι βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν τον Απρίλη του 1999 να ξανασυζητηθεί το θέμα, αλλά λόγω των ευρωεκλογών και της διακοπής για τα Θερινά Τμήματα δεν έγινε δυνατόν να επαναληφθεί η συνεδρίαση, κάτι που θα γίνει τον Οκτώβρη.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση που έγινε πέρσι τον Ιούλιο έκανε προκλητική εμφάνιση στην αρμόδια επιτροπή ο Σ. Κόκκαλης, που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από τους βουλευτές να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον τόπο και μόνο ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρ. Κόρακας είχε αντιδράσει, ζητώντας του να ανακαλέσει, ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές απλώς "εποίησαν την νήσσαν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ