Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναγκαίες οι κινητοποιήσεις

Να συγκληθεί έκτακτη ανοιχτή συνεδρίαση - συγκέντρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου ζητά ο Μ. Σελέκος, επικεφαλής της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης",με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΔΣ. Ο δημοτικός σύμβουλος τονίζει πως το ΔΣ της πόλης δεν έχει συνεδριάσει ακόμα, για να εξετάσει το επίμαχο νομοσχέδιο, ενώ αυτό εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής στις 9 του Σεπτέμβρη.

Σημειώνει την ανάγκη, στην ανοιχτή συνεδρίαση να προσκληθούν τα κόμματα, οι δήμαρχοι και οι δημοτικές παρατάξεις των όμορων δήμων, η νομάρχης, εκπρόσωποι των νομαρχιακών παρατάξεων, μαζικοί φορείς και οι κάτοικοι, προκειμένου όλοι μαζί να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο κυβερνητικό νομοσχέδιο. Ενα νομοσχέδιο - που όπως υπογραμμίζει ο Μ. Σελέκος - πολεοδομεί και τους τελευταίους ελεύθερους χώρους της Αθήνας. Ο ίδιος καλεί το δήμο να διοργανώσει πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή των δημοτών, προκειμένου να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να αποδοθούν οι εκτάσεις στο λαό.

Επίσης, η "Προοδευτική Δημοτική Κίνηση Καβάλας",με ανακοίνωσή της ζητά το ΔΣ της πόλης να ασχοληθεί με το θέμα, καθώς στην Καβάλα βρίσκονται δύο στρατόπεδα ("Κωτσάλου" και "Ασημακοπούλου"). Η παράταξη επισημαίνει πως η πόλη δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους ελεύθερους χώρους και πως οι εκτάσεις των στρατοπέδων πρέπει να αξιοποιηθούν ως ελεύθεροι χώροι και με χρήσεις, που να ευνοούν τον πολιτισμό, την παιδεία και την άθληση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ