Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Καταγγέλλει προσπάθεια σπίλωσής του

Για «νέα προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του» έκανε λόγο χτες ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος, σε δηλώσεις του με αφορμή τα όσα σχετικά με το πρόσωπό του προβλήθηκαν από την τηλεοπτική εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου και αφορούσαν στην επαγγελματική του πορεία ως δικηγόρου. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» φιλοξενήθηκε πρώην γραμματέας του Αλαφούζου, η οποία ισχυρίστηκε ότι στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Ν. Κωνσταντόπουλος επισκεπτόταν συχνά το γραφείο του εργοδότη της και έπειτα από κάθε τέτοια επίσκεψη ο Αλαφούζος της ζητούσε να πιστώσει το λογαριασμό του με διάφορα ποσά. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος επιμένει ότι τα ποσά αφορούσαν αμοιβές για νομικές υπηρεσίες.

Κατά τις χτεσινές του δηλώσεις, ο Ν. Κωνσταντόπουλος υπερασπίστηκε την επαγγελματική του διαδρομή ως «απολύτως διαφανή που δεν μπορεί να την αμαυρώσει κανένας λασπολόγος» και έθεσε το ερώτημα: «Μετά από αυτή την εξόφθαλμη, κακοστημένη, συκοφαντική επίθεση προκύπτει ένα πολύ σοβαρό ερώτημα. Τελικώς ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά;. Ποιος κινεί και για ποιο σκοπό αυτή τη θλιβερή μαριονέτα;».

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη αλλά και στο ΕΣΡ «για τις βάναυσες και ύπουλες προσβολές που δέχτηκα, μέσω της τηλεόρασης του ALTER και των σκηνοθετημένων εκπομπών "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ