Κυριακή 13 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εις υγείαν

Πώς να κοιμηθούμε με τέτοια ζέστη; Πώς να αντέξουμε τις καυτές σκοτεινές ώρες που φύλλο δεν κουνιέται; Με ένα ποτό που ακούσει στα όνομα «πικ μι απ ριβάιβερ» (pick me up Reviver). Είναι το ποτό που απ' τα ίδια του τα συστατικά θεωρείται θεραπευτικό, τονωτικό και δυναμωτικό. Συνήθως πίνεται αργά τη νύχτα ή και τα ξημερώματα...

Χάρις πικ μι απ: 3/4 κονιάκ, 1/4 χυμός λεμονιού, μια κουταλιά της σούπας σιρόπι βύσσινο και παγάκια. Γεμίζετε τα ποτήρια έως τη μέση και προσθέστε σαμπάνια. Αν δεν έχετε σαμπάνια (πώς να έχετε, αφού εδώ δεν έχουμε να φάμε) προσθέστε γκαζόζα!

Φρενέζι πικ μι απ: Ενα κροκάδι αυγού, 3/5 βότκα, 2/5 χυμός λαχανικών, μερικές σταγόνες λεμονιού, μερικές σταγόνες Worcester sauce, μισή κουταλιά της σούπας ζάχαρη, λίγο βασιλικό τριμμένο και πολλά παγάκια. Ρίχνετε τα υλικά στο σέικερ και χτυπάτε καλά.

Εφ Μπι Αϊ: πικ μι απ: Ρίχνετε κατευθείαν στο ποτήρι: 1/4 κονιάκ, 3 σταγόνες Κουραχάο, δύο σταγόνες Φερνέ Μπρανκά, δύο παγάκια. Και πάλι η συνταγή ζητάει σαμπάνια για να γεμίσετε τα ποτήρια και να τα γαρνίρετε με μια φλούδα από λεμόνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ