Κυριακή 13 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φεύγουν και οι τελευταίοι

«Το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι και πάρε το μετρό για Πειραιά...», λέει το γνωστό τραγουδάκι του Βαγγέλη Γερμανού, που έκαναν πράξη χιλιάδες κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, οι οποίοι προτίμησαν να εξορμήσουν στα νησιά του Αιγαίου ενόψει και της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Ετσι από προχτές αλλά και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν εκατό δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγαίου από τον Πειραιά και 67 από τη Ραφήνα.

Την Παρασκευή 49.000 άτομα αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, του Αργοσαρωνικού, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Χτες από τις 7.30 μέχρι τις 9 το πρωί, 17 καράβια αναχώρησαν από τον Πειραιά μεταφέροντας 16.500 επιβάτες. Επίσης έχουν προγραμματιστεί έκτακτα δρομολόγια για την Τήνο αύριο και μεθαύριο για να μεταφερθούν οι προσκυνητές.

Από τις 5 μέχρι τις 10 χτες το πρωί πάνω από 10.000 οχήματα είχαν περάσει από τα διόδια Σχηματαρίου, όταν η συνηθισμένη κίνηση μιας μέρας είναι 15.000 οχήματα. Επίσης χτες το πρωί είχε σχηματιστεί ουρά ενός χιλιομέτρου στην Εθνική Αθήνας-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ