Τρίτη 13 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αυτοί που τραβάνε το ζόρι

«Ενας στους 7 δουλεύει για το δάνειό του (...) περίπου 200.000 νοικοκυριά ξοδεύουν κάθε μήνα πάνω από το 40% του εισοδήματός τους για την εξυπηρέτηση των δανείων που έχουν λάβει (...) παρά την αλματώδη αύξηση των χορηγήσεων μεταξύ 2002-2005 ο αριθμός των νοικοκυριών που έχει δανειστεί δεν αυξήθηκαν (...) με άλλα λόγια οι ίδιοι δανειολήπτες απλώς δανείστηκαν πολύ περισσότερα. Το μέσο χρέος από 15,532 ευρώ το 2002 αυξήθηκε στα 19,637 ευρώ» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Ενας άλλος κόσμος

«Ο Σεραφείμ Φυντανίδης απομακρύνεται από την εφημερίδα επειδή δε δέχτηκε μείωση στις μηνιαίες αποδοχές του των 45.000 ευρώ (...) ο Θανάσης Τεγόπουλος έλεγε στα στελέχη ότι η εταιρεία Φυντανίδη έχει πάρει δάνειο 1 εκατ. ευρώ με εγγύηση τους μισθούς της "Ελευθεροτυπίας" (...) η κ. Τεγοπούλου είπε ότι "η επιχείρηση δεν επιθυμεί να διώξει τον κ. Φυντανίδη, αλλά διαπιστώνει ότι η εταιρεία του επιβαρύνει κατά πολύ τον προϋπολογισμό"» (το ρεπορτάζ στο «ΠΑΡΟΝ»).

Και η ακριβή ελευθερία της γνώμης

«Κινδυνεύει να κλείσει το "Αντί" λόγω αγωγής (...) το περιοδικό έχασε μια δίκη από ιδιώτη (...) και κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 81.000 ευρώ (...) ο εκδότης μάλιστα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με βαρύτατης μορφής πνευμονικό νόσημα (...) το περιοδικό κυκλοφορεί επί 34 χρόνια και μετράει 890 τεύχη. Το έκλεισε μόνο η χούντα. Τώρα κινδυνεύει από τις αγωγές της δημοκρατίας» (το ρεπορτάζ στο «ΠΑΡΟΝ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ