Κυριακή 13 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
1η ΣΕΛΙΔΑ
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Η νέα ΤΡΟΜΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δε θα περάσει!

Ο οδοστρωτήρας του ευρωατλαντισμού και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της πλουτοκρατίας δεν μπορεί να επιτύχει την ισοπέδωση των λαϊκών κατακτήσεων χωρίς, ταυτόχρονα, να στραφεί εναντίον ακόμα και των στοιχειωδέστερων πολιτικών, κοινωνικών, δημοκρατικών και ατομικών ελευθεριών. Ηδη, μια γενικευμένη επιχείρηση επιβολής στην πολιτική ζωή ενός καθεστώτος αυταρχισμού και αυθαιρεσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

Η κυβέρνηση δεν κρύβει πλέον ότι το «δεύτερο κύμα του εκσυγχρονισμού» απαιτεί μια εφ' όλης της ύλης αντιδραστικοποίηση της εσωτερικής ζωής: Με τις επερχόμενες «νομοθετικές ρυθμίσεις» και την ελληνο-αμερικανική συμφωνία «αστυνομικής συνεργασίας» προωθεί ένα μοντέλο, που καθιστά την Ελλάδα «Φαρ Ουέστ» για τη δράση των κάθε λογής μυστικών υπηρεσιών και χώρα κατάλυσης δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Αλλοθι είναι η δήθεν καταπολέμηση της «τρομοκρατίας» και πραγματικός στόχος το χτύπημα του λαϊκού κινήματος.

Ταυτόχρονα, ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει το «οργανόγραμμα» της επερχόμενης αντικομμουνιστικής εκστρατείας, αφού, όπως ομολογούν τα στελέχη του, πρέπει να χτυπηθεί η καρδιά και το μυαλό του λαϊκού κινήματος, το ΚΚΕ! Μια μόνο πλευρά αυτής της επίθεσης αποτελεί η νέα πολιτική δίωξη κατά του «Ρ». Ολα δείχνουν ότι ο αντικομμουνισμός κορυφώνεται!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ