Σάββατο 31 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ: «Οι σημερινοί χούλιγκαν δε μοιάζουν με εκείνους της δεκαετίας του '70. Αντίθετα μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικούς στρατούς στις υπηρεσίες συμφερόντων άσχετων με τον αθλητισμό. Και φυσικά δε λείπουν τα ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία που κυρίως πρωτοστατούν στις πιο σκληρές μάχες και στα πιο αιματηρά γεγονότα» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Ολα αυτά συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι, για δικούς της λόγους, η Πολιτεία δε θέλει να βάλει χέρι στις συμμορίες των γηπέδων, που ως φαίνεται, όμως, σχετίζονται και με τους κουκουλοφόρους των φοιτητικών διαδηλώσεων και με τους Ελληναράδες που αγωνίζονται για την... τιμή της πατρίδας» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ: «Μια μικρή μειοψηφία "ανεγκέφαλων" (...) έστησαν ακόμη ένα "ραντεβού θανάτου" (...) είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δημιουργούν τα επεισόδια στις πορείες και μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε πραγματική Κόλαση» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ: «Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποκτήσει εξουσία που μεθάει (...) και συμπεριφέρονται ως βεντέτες. Βεντέτες πίσω από τις οποίες στοιχίζονται τα άκρα. Ακρα που διακρίνονται από οπαδισμό, εθνικισμό και αναρχισμό. Ακρα που λανσάρουν πατριδοκαπηλία, αντιαμερικανισμό και αντι-εξουσία. Τα άκρα, όταν δε συναντώνται στις κινητοποιήσεις για την Παιδεία και όταν δεν καίνε φυλάκια ευζώνων, συναντώνται στα χωράφια του Λαυρίου» (ο Μανώλης Κοττάκης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»)

ΚΟΙΝΩΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ: «Από χτες όλοι αυτοί οι αποκλειστικά υπεύθυνοι του χουλιγκανικού κανιβαλισμού χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και υποκριτικά αποδοκιμάζουν τα όσα ουσιαστικά αυτοί έχουν προκαλέσει. Και το χειρότερο είναι ότι και πάλι δε θα κάνουν τίποτα για να χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του. Αντίθετα, θα συνεχίσουν την καταστροφική πρακτική τους» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ