Σάββατο 31 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ασφυξία

Του Γιάννη Ιωάννου από το «ΕΘΝΟΣ»
Του Γιάννη Ιωάννου από το «ΕΘΝΟΣ»
Για ποιο ακριβώς πράγμα «κλαίνε» οι αστοί;

Για το ότι δεν είναι δικός τους αυτός ο ιδιωτικός στρατός που παριστάνει τον φίλαθλο;

Δικός τους είναι. Μπορεί ο κάθε λόχος να ανήκει τυπικά σ' αυτήν ή την άλλη ομάδα, αλλά για την αστική τάξη στο σύνολό της δουλεύει.

Ας μην παριστάνουν τον κροκόδειλο...

Ειδικά όταν δεν κρύβονται. Αρχισαν ήδη τις «αναλύσεις» για την ταυτότητα των χουλιγκάνων και των διαδηλωτών για την Παιδεία! Ψύχραιμααα...

Πάμε γι' άλλα: Απλές αλήθειες: Τα βιοκαύσιμα είναι σωτήρια για την αυτοκινητοβιομηχανία και κατάρα για τους λαούς. Επιπρόσθετα και γιατί τα δημητριακά θα καλλιεργηθούν σε χώρους όπου σήμερα είναι δάση, που σημαίνει νέα επιβάρυνση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Υπέκυψε, λέει, στις πιέσεις των ΗΠΑ ο Πολύδωρας, καλεσμένος του Μπερνς στις ΗΠΑ ο Χρυσοχοΐδης, κάτι κουνιέται, τι άραγε;

Ασχετο: Με τα λόγια, λένε, χτίζεις ανώγια και κατώγια. Οπως και φτύνεις κατάμουτρα τον αναγνώστη σου: Η είδηση είναι απλή και επώδυνη: Νέα αύξηση στα ευρωεπιτόκια! Οχι, λέει το αρμόδιο ρεπορτάζ. Η είδηση είναι ότι "δε" θα αυξηθούν πάνω από το 4%. Λες και είναι αυτονόητο το 0,25% που υπολείπεται μέχρι να φτάσουν στο 4%. Το αυτό συμβαίνει και στην είδηση για την «αυτοκτονία» του 15χρονου. Η δημοσιογραφική εκδοχή του συστήματος παρουσιάζει έναν κόσμο αγγελικό, μέσα στον οποίο ένας παραβατικός πιτσιρικάς απλά αυτοκτόνησε.

Πάρτο αλλιώς! Δεν υπάρχει άλλη πρό-τα-ση...


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Θανάσης ΛΕΚΑΤΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ